om ø-gården

Ø-gården er en dansk, økologisk og plantebaseret fødevarevirksomhed.

Det danske forstås på 2 måder

1. Ø-gården holder til i Danmark.
2. Ø-gården lever for de danske råvarer, og bruger ikke andet.

Ø-gården vælger økologien, for at lade os fylde af råvarer af den fineste og lækreste kvalitet. Og Danmark er så dygtige til, at producere økologiske råvarer. Lad os bruge dem!

De plantebaserede råvarer er for Ø-gården en måde, at være der for vores kære jord. Vi har den kun til låns, og det er altså pænest, at aflevere den i samme stand, som vi modtog den. Det er vigtigt for os, at bruge jordens ressourcerne så hurtigt som muligt, uden for mange led og forarbejdninger. Det koster. Både for os, men også for jorden.

Ø-gården vil gøre sit, for at lade de danske, økologiske og plantebaserede råvarer få endnu mere plads.
Vi er ved, at udvikle et helt nyt fødevarekoncept på base af dansk quinoa fra Restupkrog. Det kan snart smages ude omkring i Danmark.

På sidelinjen findes Ø-gården her på hjemmeside, instagram og facebook.
Her vil der blive postet billeder, opskrifter og inspiration til at bruge de danske, økologiske planter.

Det er så spændende!

Hvem står bag?

JOSEFINE

Hej!

Ø-gården er en dansk økologisk fødevarevirksomhed.
Så simpelt kan det forklares.

Men..
Ø-gården vil noget!

Okay…? og hvad er det så?
Ø-gården har en mission om, at give plads til de danske, økologiske og plantebaserede råvarer. De kan nemlig noget!

Hvem står bag Ø-gården?
Det gør jeg. Josefine Werge Emanuel.
Jeg er en ung kvinder, der har en ganske særlig kærlighed til økologi og danske plantebaserede råvarer.
Jeg nyder, at stå i køkkenet og tilberede asparges, havre og rødbeder.
Det gør mig glad. Helt inden i.
.. Og så nyder min krop ganske simpelt, at få noget der både smager godt og  fylder hver en celle med alt det gode.

Hvem er Josefine?
Jeg er 24 år gammel og er inden længe færdiguddannet prof. bach Ernæring og Sundhed. Og så er det mig, der har stiftet Ø-gården.